Image not available

UN GÎTE DE CHARME & UNE SALLE DE RECEPTION
VAKANTIEHUIS EN FEESTZAAL

- Martinrive, Aywaille, Liège -

-

Martinrive voor degenen die al een klein beetje hart hebben

Marie, mijn vrouw en ik namen in 2010 Martinrive over, het huis van mijn grootmoeder. Voor degenen die Martinrive goed kennen, weten ze dat dit huis een ziel heeft ...  Het ziel van mijn grootmoeder die Marie net zoveel gehouden en gekend heeft als ik.

Wanneer u de grote renovaties die er gerealiseerd werden zult ontdekken, hoop ik dat u ze zowel modern en comfortabel zult vinden, maar ook in respect voor de geest van het huis.

Dit waren zware renovaties. Het dak is nu volledig geïsoleerd en met leisteen. Elektriciteit, toiletten werden veranderd. Er is nu één badkamer per kamer en een nieuw trappenhuis. Er werd een zuiveringsinstallatie geïnstalleerd. En ja, alles gaat niet meer naar de rivier! Een nieuwe woonkeuken biedt een nieuwe gezelligheid aan het huis, ...

Er is een evenementruimte gecreëerd in de oude schuren van de boerderij zodat u uw familie kunt ontmoeten om de 80ste  verjaardag van grootmoeder te kunnen vieren, om familiebijeenkomsten, een doopsel, een bruiloft, een concert te organiseren, ...

Het pand is opgefrist en biedt nieuwe, aangename ruimtes, onder andere de binnentuin van grind veranderd in een tuin, de banken werden vernieuwd, de boomgaard herplant ... en alles wat nog gedaan moet worden in een geest van terugkeer naar een rijke en wilde natuur. De omgeving, met de volledige ontbossing, van de nabijgelegen heuvel die naast een veel zachter en harmonieus landschap, die ons prachtige nieuwe wandelingen aanbiedt naar tot nu toe onbekende oorden.

Als u, dankzij deze veranderingen,uw momenten intenser en vreugdevoller ervaart dan wat u al heeft meegemaakt.

Dan zijn onze inspanningen beloond met uw vreugde voor ons grootste geluk.

Benoit Dallemagne.

Martinrive voor diegenen die er nog geen voet hebben gezet

Voor de meeste van onze gasten is Martinrive niet langer de naam van het kleine dorp precies gelegen tussen Aywaille en Comblain-au-Pont maar is Martinrive de molenboerderij waar honderden en honderden mensen al zijn gekomen zijn en magische en prachtige momenten hebben beleefd.

Een wereldlijk gebouw waarvan de voeten onderdompelen in de golven van een privébereik in de vallei van Amblève. Een eigendom met prachtige bomen, vol met prachtige vogels, dichtbij prachtige landschappen en in het midden van nergens maar toch in één van de meest toeristische hoekjes van België.

Het huis, magisch, biedt zowel ontmoetingsruimten en gezelligheid, maar ook de intimiteit, rust die men zoekt in het weekend of op vakantie. Men ontmoet elkaar daar, men verdwijnt er. Water, licht, zon, regen, buiten, binnen, ... te Martinrive, elk moment is een moment van gratie dat we graag met u willen delen.

potager Martinrive

 

CONTACT:

Le Moulin de Martinrive
7 Rue du Château
4920 Martinrive (Aywaille)

Toegang

Vertel ons over uw PROJECT :
Tél. : +32(0)473/66.22.15
marie@windbag.be
Verzoek om informatie

 logo Martinrive white