Image not available

UN GÎTE DE CHARME & UNE SALLE DE RECEPTION
VAKANTIEHUIS EN FEESTZAAL

- Martinrive, Aywaille, Liège -


Moulin de Martinrive Gite salle de réception 25De «Moulin de Martinrive» ligt in het hartje van de vallei van de Amblève, tussen Aywaille en Comblain-au-Pont. Naast de eeuwenoude muren van deze familiewoning loopt een riviervak dat met de Amblève een groot eiland vormt, een pracht van een tuin. 

Langsheen het domein liggen bosheuvels die deel uitmaken van het Natura 2000 erfgoed. Het noordelijk deel is bebost en het zuidelijke deel werd, dankzij Europese subsidies, heraangelegd als droog en bloemrijk weiland. Het doel van dit project is de hoogwaardige biodiversiteit van deze sites te vrijwaren.
Een verblijf in dit smaakvol ingerichte pand doet U van de ene verbazing in de andere vallen ! Respect voor deze unieke omgeving was dan ook de leidraad gedurende de renovatiewerken. Het landgoed is de ideale uitvalsbasis voor tal van wandeltochten die leiden naar vaak ongekende doch schitterende plekjes.

U kan het landgoed ook huren voor een trouwfeest, een verjaardagsfeest, een doopfeest, … De oude schuur werd volledig omgebouwd tot een prachtige feestzaal, met een capaciteit van 100 zitplaatsen. Ook kunnen er in de Moulin de Martinrive het ganse jaar door Team Building activiteiten worden georganiseerd. 


rivière arrière           salon             cour façade

logo Martinrive white

VAKANTIEHUIS

  • Beschrijving van het vakantiehuis
  • Onze tarieven
  • Fotogalerij
  • Bezoek 360°

ZAALHUUR

  • Zaalhuur and tarieven
  • Fotogalerij