Image not available

UN GÎTE DE CHARME & UNE SALLE DE RECEPTION
VAKANTIEHUIS EN FEESTZAAL

- Martinrive, Aywaille, Liège -

-
  Bezoek 360°         

                                                                              

BOEK ONZE GITE REEDS VOOR WEEKENDS   EN SCHOOLVAKANTIE 2023

 

Goedendag

Aan de poorten van de Ardennen, op 30 minuten van Durbuy, is het verrassend om te verrassen dat u een onvergetelijk verblijf zult hebben in een charmante plaats die volledig is gerenoveerd met smaak en in het verlangen om deze unieke omgeving te respecteren.

Vanuit het huis leiden vele wandelpaden u naar ongewone en mooie plaatsen.

De gite Martinrive, voormalige papierfabriek gebouwd met de voeten in het water. De rivier doorkruist de tuin van meer dan 6ha. De heuvels aan weerszijden van de accommodatie zijn geclassifeerd in Natura 2000. De ene op het noorden is bebost, de andere op het zuiden, dankzij de Europese subsidies, is net getransformeerd in een droge weide en bebloemd.

Dit project heeft tot doel sites met hoge waarde voor de biodiversiteit te behouden.

De "Molen van Martinrive" ligt in het hart van de vallei van de Amblève tussen Aywaille en Comblain-au-Pont, op de grens van Condroz en de Ardennen. De eeuwenoude muren van dit familiehuis zijn doordrenkt van een privéberm dat een groot eiland vormt met de Amblève, een deel van de tuin.

Vanaf vandaag kunt u het domein ook huren voor een bruiloft, een jubileum, een doop ... Inderdaad, een volledig gerenoveerde kamer in de oude schuren van de molen verwelkomt u in een conviviale sfeer.

De capaciteit van de kamer is 100 zitplaatsen.

Kom op elk moment van het jaar ook voor een Teambuilding in een groene omgeving met je collega's in de Molen van Martinrive. Wandelingen en verschillende activiteiten zijn mogelijk op het terrein of in de omgeving.

 

salon     20190512 1140567129     ESA 2416 

 

Zijn geschiedenis    

Zich zoals thuis voelen ... Dit is wat we willen dat u leeft tijdens uw verblijf in een oude woning met tijdloze charme.

Sinds 2011 openen we de deuren van ons charmante gite om te kunnen profiteren van elke familie die samen een conviviaal moment wil doorbrengen.

Tussen de muren, vele verhalen, veel gelach zijn ervaren en we hopen dat het verblijf u zal toestaan om u een onvergetelijke tijd door te laten brengen in deze magische plaats.

Ontdek meer over al zijn geheimen en laat je betoveren door zijn Geschiedenis.

 

 

 

CONTACT:

Le Moulin de Martinrive
7 Rue du Château
4920 Martinrive (Aywaille)

Toegang

Vertel ons over uw PROJECT :
Tél. : +32(0)473/66.22.15
marie@windbag.be
Verzoek om informatie

 logo Martinrive white